Hodnocení obchodu

5,0 301 hodnocení
Přidat hodnocení
5
292x
4
7x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
PK Avatar autora Pavla Kopuletá | 14.8.2018
Nakupuji zde pravidelně a jsem maximálně spokojená. Mají ty nejlepší make-upy :-)
ED Avatar autora Eva Dušovská | 14.8.2018
Avatar autora | 6.8.2018
Zboží přišlo v pořádku s kosmetikou jsem velice spokojená.
HK Avatar autora Hanka Kalendova | 6.8.2018
Veliká spokojenost. Jak s komunikací, dobou dodání, tak i s produkty. Můžu vřele doporučit
Avatar autora | 2.8.2018
Velice ráda doporučuji. Dodáno druhý den a zboží super, plus dárek.
MZ Avatar autora Martina Zápotocká | 19.7.2018
KL Avatar autora Kamila LOTREKOVÁ | 5.7.2018
HL Avatar autora Hana Lantosová | 3.7.2018
KM Avatar autora Kateřina Macháčková | 17.6.2018
Rychlé dodání a kvalita produktů je velmi vysoká. Vřele doporučuji všem i těm, kteří jako já tpí kožní alergií.
TH Avatar autora Tereza Hradecká | 11.6.2018
Rychlé dodání, perfektní produkty za skvělé ceny, určitě doporučuji. Nebyl to můj první ani poslední nákup.
Avatar autora | 1.6.2018
+ Bleskové doručení
+ Super kvalitní kosmetika za super ceny
+ Milé jednání

Obchod a kosmetiku značky Bell Cosmetics vřelé doporučuji
Avatar autora | 9.5.2018
Vse byli velice rychlé, platbu jsem provedla kartou a zboží měla do 2 dní doma
DS Avatar autora Daniela Smetanková | 1.5.2018
Veľmi ochotný a otvorený prístup. S tovarom som spokojná.
DP Avatar autora Dana Palkova | 25.4.2018
Kvalitní zboží nízké ceny rychlé dodání moje spokojenost je 100%
PK Avatar autora Pavla Kopuletá | 23.4.2018
V obchodě nakupuji pravidelně. Značka Bell nabízí kvalitní produkty za rozumné ceny. Líbí se mi, že neustále přichází s nějakými novinkami. Zboží přijde vždy brzy, doporučuji všemi deseti!
TK Avatar autora Taťána Konečná | 17.4.2018
SH Avatar autora Silvie Hlaváčová | 6.4.2018
Maximalni spokojenost,rychle dodani a rasenka je naprosto uzasna,pouzivam ji denne a stala se mym oblibenym produktem
Avatar autora | 3.4.2018
+ rychle dodaní
+ prehledné stranky

jsem nadsena, objednane zbozi doruceno hned nasledujici den a rasenka je uzasna, pouzivam ji kazdy den, udela nadherne rasy
Avatar autora | 28.3.2018
Spolehlivý obchod. Nákup a dodání rychlé, bez rizika.
MS Avatar autora Milena solcova | 22.3.2018
Perfektni produkt, doporucuji

Stránka 15 z 16 , položek celkem: 302